10 jaar Yapi Yapo

28-03-2019

De Yapi Yapo’s bestaan 10 jaar! Kom jij dat zaterdag 6 april met ons vieren?

Misschien wel het meest herkenbare team van de regio is 10 jaar geworden en heeft in die tijd het hart van menig Devolco en nu ook Avior-lid verovert. Aangezien de naam Yapi Yapo’s voor velen gelijk staat aan gezelligheid en teamgevoel is het voor ons niet meer dan logisch om dit met jullie allemaal te willen vieren.

11 jaar geleden had het toenmalige heren 6 van Devolco behoefte aan een eigen identiteit en zo werden de Yapi Yapo’s geboren. Behalve 1 tussenjaar na de fusie van Devolco en SVS zijn de Yapi Yapo’s nog steeds bij elkaar, zij het wel dat de samenstelling iets is veranderd in de jaren.

Nu 11 jaar later is er nog een kleine kern van toen over en worden de tradities ook door de nieuwe leden in ere gehouden.

Ook het niveau is in de jaren wat veranderd. Begonnen de Yapi Yapo’s nog in de vierde klasse. We staan nu op een Pd plek om te promoveren naar de promotieklasse.

Genoeg redenen voor een feestje lijkt ons zo. Dus wil jij met ons meevieren? Zaterdag 6 april 18.30u hebben we onze laatste thuiswedstrijd. Kom ons aanmoedigen en dan maken we er daarna een mooi feest van in de kantine van Sporthal Schalkhaar!

De Yapi Yapo’s