Aanmelden bootcamptrainingen Avior-jeugd

10-05-2021

Beste jeugdleden en ouders,

Een aantal weken terug zijn we weer gestart met de eigen teamtrainingen. Nog wel op gras, maar toch heel fijn dat we weer in teamverband kunnen trainen.

Aangezien we maar één keer per week trainen op dit moment, willen we jullie weer de mogelijkheid bieden om je op te geven voor bootcamp trainingen. Deze bootcamp trainingen vinden plaats op het terrein van voetbalvereniging Helios in Deventer en starten vanaf dinsdag 11 mei a.s.

De trainingen zijn op dinsdag en donderdag op onderstaande tijden:

Niveau Dag Tijd
CMV-teams Dinsdag 18.00 - 18.50
C-teams Donderdag 18.00 - 18.50
B-teams Dinsdag 19.00 - 19.50
A-teams (+jeugd in senioren) Donderdag 19.00 - 19.50

Dit betekent dat niet alle kinderen in de C leeftijd deel kunnen nemen op de donderdag i.v.m. hun eigen training. Zij kunnen ervoor kiezen om bij de CMV of B in te schrijven.

Aanmelden kan via een online aanmeldformulier. Klik hier om je aan te melden.

Hoe werkt het verder?

• Per trainingsblok van een uur hebben we ruimte voor maximaal 15 jeugdleden (je ontvangt nog een bevestiging).
  • Op basis van de volgorde van de binnenkomst van de aanmeldingen word je ingedeeld.
  • In principe gaan deze trainingen altijd door, behalve wanneer het onweert.

Locatie bootcamp
De trainingen vinden plaats op het complex van voetbalvereniging Helios.

Afmelden
We gaan er van uit dat iedereen die zich aangemeld heeft ook gewoon op de training komt, maar kun je toch een keer niet (bijvoorbeeld bij Corona-gerelateerde klachten), dan kun je je afmelden via jeugd@vv-avior.nl.

Vragen?
Zijn er vragen over deze mail? Stuur dan een mailtje naar jeugd@vv-avior.nl.

De volgende coronamaatregelen zijn van toepassing:

• Kinderen op de parkeerplaats afzetten (de toegang tot het terrein wijst ter plekke voor zich);
  • Geen toeschouwers bij het veld;
  • Kom in sporttenue, thuis omkleden, douchen is niet mogelijk.

We zien jullie graag vanaf aanstaande dinsdag!

Met vriendelijke groet,
coördinatoren ABC en CMV