Avior clubactie zaterdag 19 september van start!

17-09-2020

Zaterdag 19 september is de aftrap van de Avior clubactie. Terug van weggeweest en in een nieuw (online) jasje. Wij gaan jullie dus niet vragen om met loten langs de deuren te gaan, maar je maakt kans op geweldige prijzen door ze simpelweg via je mobiel of computer online te kopen. Wij roepen jullie natuurlijk wel op om de actiepagina te delen via whatsapp, Facebook, Instagram etc, met je vrienden, collega’s en kennissen. Van elk verkocht lot gaat 80% naar Avior en daarmee ondersteun jij en anderen de vereniging én win jij misschien wel de hoofdprijs van € 100.000 of een van de andere vele prijzen.

Wil je de grootste kans maken op de hoofdprijs? Koop dan een superlot. Met jouw aankoop met Avior tevens kans op het Grote Clubfeest ter waarde van € 5.000

Kortom: jouw inzet is geld waard!