Coronamaatregelen Avior

04-11-2021

Beste leden, ouders/verzorgers en relaties,

Zoals jullie ongetwijfeld gehoord hebben stijgt het aantal corona-gevallen weer fors. Het kabinet heeft op dinsdag 2 november weer nieuwe maatregelen aangekondigd, die veel impact hebben op het uitoefenen en beleven van onze sport.

De verplichte coronacheck als je 18 jaar of ouder bent
Het is vanaf zaterdag 6 november verplicht om de Corona-check en je ID-bewijs te laten zien, wanneer je komt volleyballen of komt kijken in de hal. Dit is voor iedereen die 18 jaar of ouder is! We controleren hierop. Heb je de spullen NIET in orde, dan kunnen we je GEEN toegang geven tot de locatie en dan kan je NIET met je team sporten.

Het is dus belangrijk dat iedereen zich hier aan houdt en aan meewerkt, zodat het voor niemand ongemakkelijk is om de coronacheck te doen!

LET OP: de coronacheck blijft voor de sportkantine hetzelfde. Dit betekent dat jongeren van 13 t/m 17 jaar de coronacheck-app moeten laten zien in de sportkantine. Er is dus op 2 plaatsen in De Scheg controle aanwezig.

Verenigingen die bij ons op bezoek komen
We zullen ook de verenigingen die bij ons op bezoek komen, informeren over de maatregelen en hoe we daar als Avior mee omgaan. Daarnaast laten we hen weten dat ook zij GEEN toegang krijgen tot de locatie als zij GEEN groene coronacheck kunnen laten zien.

De organisatie om de coronacheck uit te voeren
We zijn als vereniging druk bezig om deze check te organiseren. Dat is een grote logistieke uitdaging. Hiervoor zijn we in contact met o.a. de gemeente Deventer en het Sportbedrijf Deventer. Het is zeer waarschijnlijk dat we ook jullie hulp hierbij nodig hebben. Hoe dat er precies uit gaat zien, dat weten we nog niet, maar het kan dat we hier een teamtaak van gaan maken. Als je hierover mee wilt denken, dan horen we het heel graag: vm@vv-avior.nl

Ik hoop dat jullie vanaf zaterdag 6 november allemaal voorbereid en met een groene coronacheck naar de sporthal komen! En heb je klachten, neem dan je verantwoordelijkheid en blijf thuis! We vragen hiervoor jullie begrip.

Uiteraard hoop ik jullie weer snel te zien, gezond en wel, in de sporthal!!

Namens het gehele bestuur,

Jeanette Lezwijn, voorzitter Avior