Hollands Avond op zaterdag 18 april

03-02-2020

Beste leden en relaties,

Terwijl iedereen bij VV Avior nog vol in competitie is, wordt er op de achtergrond al druk gewerkt aan het spetterende eindfeest van dit seizoen. De organisatie van het eindfeest kan voor alle nieuwsgierigen alvast enkele tipjes van de sluier geven.

Jullie krijgen nu al ‘de lach niet van ons gezicht’. Want ‘in ons café is het gezellig, kom zing maar mee’. ‘Laat de zon in je hart’ zodat we ‘uit m’n bol’ uit volle borst kunnen meezingen. Het wordt Hollandser dan Hollands, tijdens het eindfeest van VV ‘Avior amore Avior, jij moet niet huilen’.

Zing en swing mee met DJ en zanger Richard Millers tijdens de Hollandse Avond van VV Avior op zaterdag 18 april. Traditiegetrouw beginnen we met de huldiging van al onze kampioenen. Dit begint direct na de wedstrijd van Dames 1. Daarna gaan we meteen door met de Hollandse avond!

Dus bestel alvast je oranje outfit, poets je klompen, pluk de tulpen en zorg voor een enorme dosis oer Hollandse gezelligheid!

Alle informatie nog even op een rijtje:
Waar: Sporthal Schalkhaar
Wanneer: zaterdag 18 april 2020
Tijd: 19:00 uur tot 00:30 uur (huldiging en feest begint na afsluiting van wedstrijd Dames 1)

We zien jullie graag tijdens de Hollandse Avond in Sporthal Schalkhaar!