Avior-tenues krijgen een tweede leven in Gambia

07-06-2020

Zaterdag 14 maart zijn heel veel zakken Avior-shirts en broekjes opgehaald door Marieke en Franca uit Loon op Zand. Zij gaan zorgen dat deze kleding een tweede leven krijgen in Gambia. En dan zeer waarschijnlijk als voetbalshirts.

De shirts die we afgelopen zomer hebben ontvangen, maar die voor onze vereniging niet voldeden, hebben we geschonken aan deze mensen. Zij hebben al vele jaren contact met Gambia en zorgen dat meerdere keren per jaar kleding, maar ook andere spullen die kant op worden gebracht. Ze waren er blij mee!! Ze konden met deze shirts, heel wat voetbalteams kleden.  En wij waren er ook blij mee; de kleding gaat goed gebruikt worden en wij hebben weer wat meer ruimte in de kledingberging.

Het Algemeen Dagblad heeft er een leuk artikel over geschreven, klik hier voor het artikel

Willen jullie meer weten over hen en over wat ze doen in en voor Gambia, kijk dan even op hun facebookpagina: www.facebook.com/gevenvoorgambia.