Buitenvolleybal voor de jeugd

16-01-2021

Zin om lekker actief te sporten? En van een frisse buitentemperatuur trek jij je niks aan? Lees dan snel verder!

Allereerst wensen wij jullie allemaal nog een heel gezond, gelukkig en sportief 2021! We hopen elkaar snel weer te kunnen ontmoeten in de sporthal. Op dit moment is dat helaas nog niet mogelijk. Om toch actief en sportief bezig te zijn, organiseren wij buitentrainingen voor onze jeugdleden. Daarover sturen wij jullie deze mail.

Uitnodiging beachvolleybal

Binnen de corona-richtlijnen biedt de overheid ruimte om te sporten. Waarom? Omdat sporten leuk en gezond is en in de buitenlucht ook verantwoord. Een welkome afwisseling in deze tijd. Jeugd tot en met 17 jaar mag in groepsverband buiten sporten. In overleg met het bestuur organiseren wij daarom buitentrainingen voor de jeugd.
De trainingen vinden plaats op de beachvelden bij voetbalvereniging Helios in Deventer. Dit start aanstaande maandag 18 januari.

De trainingen zijn op de maandagen en woensdagen, op onderstaande tijden:

CMV-teams  16.00 - 17.00
C-teams 17.00 - 18.00
B-teams 18.00 - 19.00
A-teams (+ jeugd in senioren) 19.00 - 20.00

Deze tijden gelden voor zowel de maandag als de woensdag en voor jongens- en meidenteams.

Aanmelden
Aanmelden kan via het online aanmeldformulier: Klik hier om je aan te melden. Je kunt je aanmelden voor 1 training in de week, zodat we voldoende plek hebben voor al onze jeugdleden.

Hoe werkt het verder?

• Per trainingsblok van een uur hebben we ruimte voor maximaal 30 jeugdleden.
  • Op basis van de aanmeldingen maken we trainingsgroepen per beachveld (we hebben 3 velden tot onze beschikking). Je traint dus niet alleen met eigen teamgenoten, maar ook met anderen.
  • De trainingen worden verzorgd door verschillende trainers. Dit zal niet altijd je eigen trainer zijn.
  • Op basis van animo en ervaringen kan het zijn dat we de opzet nog aanpassen. Het is voor ons ook een experiment. Als wijzigingen aan de orde zijn, wordt dat tijdig gecommuniceerd.
  • Onze intentie is dit te blijven doen totdat we weer in de zaal mogen trainen.
  • Uiteraard houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de geldende maatregelen in de gaten. Het vervolg van de buitentrainingen zal mede daarvan afhankelijk zijn (o.a. avondklok).

Locatie beachvelden

De beachvelden liggen op het complex van voetbalvereniging Helios. De velden zijn te bereiken vanaf de parkeerplaats aan de Maagdenburgstraat (tegenover Auping) of vanaf de parkeerplaats aan de Corrie Tendeloostraat. Daar is ook de fietsenstalling.

Wat te doen bij slecht weer?
Bij slechte weersomstandigheden zullen wij de trainingen annuleren. Je wordt hierover geïnformeerd op de volgende wijze: er wordt een app groep gemaakt van de trainingsgroep en hier wordt uiterlijk 45 minuten voor aanvang van de training gemeld of de training doorgaat. Wij verzoeken je hiervoor het 06-nummer waarop je de melding binnen wilt krijgen, door te geven op het aanmeldformulier.

Afmelden
We gaan er van uit dat iedereen die zich aangemeld heeft ook gewoon op de training komt, maar kun je toch een keer niet (bijvoorbeeld bij Corona-gerelateerde klachten), dan kun je je afmelden via jeugd@vv-avior.nl.

Bootcamp training
Mogelijk kunnen wij ook bootcamp training aanbieden. Heb je interesse hierin? Geef dat dan aan op hetzelfde aanmeldformulier als voor de buitentrainingen. Afhankelijk van de animo willen wij dit organiseren.

Vragen?
Zijn er vragen over deze mail? Stuur dan een mailtje naar jeugd@vv-avior.nl.

De volgende coronamaatregelen zijn van toepassing:

• Kinderen op de parkeerplaats afzetten (de toegang tot de beachvelden wijst ter plekke voor zich);
  • Geen toeschouwers bij het veld;
  • Kom in sporttenue, thuis omkleden, douchen is niet mogelijk.

We zien jullie graag vanaf aanstaande maandag!

Ps. we hebben een proeftraining gedaan en die groep was erg enthousiast. Meld je dus snel aan!

Met vriendelijke groet,
coördinatoren ABC en CMV