CMV van de week

27-10-2021

Avior organiseert al jaren de "CMV van de week" tijdens de thuiswedstrijd van Dames 1 en Heren 1.
Een deel van het team mag (met de coach of een ouder) de voorbereiding van de wedstijd mee maken OP het veld en een deel van de wedstrijd bij wonen van Dames 1 of Heren 1.

Super leuk voor de kinderen en al veel CMV kinderen hebben hier van genoten. Vanwege de grote belangstelling en de grote jeugdafdeling, maken we hiervoor een verdeling zodat ieder CMV-lid bij een van de wedstrijden aanwezig kan zijn.

Hoe ziet zo'n programma eruit van bijvoorbeeld Dames 1

• ontvangst ons eigen ''Home of Avior'
  • teambespreking in de kleedkamer. De meiden mogen hierbij aanwezig zijn. Daarna gaan we het veld opbouwen en samen yellen. De meiden mogen lekker met ons meedoen. (neem dus volleybalkleding en zaalschoenen mee!!!)
  • start van de wedstrijd. De meiden mogen van dichtbij de eerste set bekijken. We verwachten dat een hele wedstrijd te lang is voor de meiden om op het veld stil te zitten. Vanaf de 2e set kunnen de meiden vanaf de tribune de wedstrijd verder af kijken.

Wij proberen er dan natuurlijk een fantastische wedstrijd van te maken!!

Dames 1 hoopt natuurlijk dat jullie allemaal komen om ons aan te moedigen!!