Update coronamaatregelen

12-11-2021

Aan alle leden, ouders/verzorgers en relaties van Avior,

Wederom zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd, die vanaf morgen zaterdag 13 november ingaan. Die in ieder geval de komende drie weken gaan gelden. Voor Avior betekent dit, naast het checken van het CTB voorafgaand aan het betreden van de sportlocaties, de volgende zaken.

• Geen publiek meer op de tribune. Ouders die rijden, kunnen eventueel plaats nemen in de horeca of in de hal van De Scheg. Deze mensen hebben hun CTB laten zien aan de controleur bij de ingang.
  • De sportkantine van Avior in de Scheg is op zaterdag tot uiterlijk 20.00 uur geopend. De overige dagen is de sportkantine gesloten.

Dit zijn vervelende maatregelen. Het is jammer dat we niet meer mogen kijken bij de volleybalwedstrijden. Tegelijkertijd zijn we opgelucht dat de sport wel door kan gaan. We hopen wederom om jullie begrip en medewerking!

Namens het Algemeen Bestuur

Jeanette Lezwijn, voorzitter Avior