Coronamaatregelen Avior

26-09-2020

Update: 26 september 2020

(wijzigingen staan vet gedrukt)

Fijn dat je er weer bent! Hoewel er weer gesport mag worden, zijn er richtlijnen opgesteld om de kans op een coronabesmetting te minimaliseren. Wij vragen iedereen die onze accommodaties bezoekt om daar rekening mee te houden en zich te houden aan de afspraken en richtlijnen. Vanuit de NOC*NSF en de Nevobo zijn protocollen opgesteld. Daarnaast staat hier ook de noodverordering van Veiligheidsregio IJsselland. De protocollen staan onder aan deze pagina.

Daarnaast gelden op de locaties* de volgende regels:

• Er wordt gespeeld zonder publiek (uitgezonderd: CMV-jeugd maximaal 4 chauffeurs/begeleiders per team. ABC-jeugd en senioren en maximaal 4 chauffeurs/begeleiders per uitspelend team)
  • Sporters en officals komen omgekleed naar de sporthal;
  • Ingang zaal is via het halletje bij de kleedkamers en uitgang via de kleedkamers en niet via de wedstrijdleiding;
  • Uiterlijk 30 minuten voor aanvang wedstrijd aanwezig;
  • Na afloop van de wedstrijd zijn de kleedkamers toegankelijk om om te kleden;
  • Er kan niet gedoucht worden;
  • Kantine is open met beperkt aantal zitplekken. Na je wedstrijd of training een drankje doen is prima, maar geef de volgende teams ook de ruimte;
  • Bezoekers van de sporthal registreren zich (uitgezonderd mensen die op het Digitaal Wedstrijd Formulier staan)

Voor de duidelijkheid hebben we een filmpje gemaakt zodat je weet wat de bedoeling is. Klik hier om de video te bekijken.

Bovenalles geldt; ben jij of iemand anders ziek of zijn er klachten? Blijf dan thuis en laat je testen.

Voor vragen over de coronaregels bij Avior, mail naar corona@vv-avior.nl

- Protocol 'Verantwoord Sporten' NOC*NSF
- Protocol indoor volleybal Nevobo
- Noodverordening Veiligheidsregio IJsseland

*Wedstrijden en trainingen worden op verschillende locaties gespeeld. Op de locaties kunnen er andere regels zijn, bovenstaande regels is het beleid van Avior.

- De Scheg en Keizerslanden
- 't Haarhuus (zie pdf)