Coronamaatregelen Avior

13-10-2020

Update: 13 oktober 2020

(wijzigingen staan vet gedrukt)

Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen, is de competitie stilgegelegd en heeft Avior besloten dat de trainingen voor iedereen ouder dan 18 jaar per direct zijn beëindigd. Leidend zijn de richtlijnen en adviezen vanuit de RIVM, NOC*NSF, de Nevobo én de afwegingen die het algemeen bestuur van Avior per situatie maakt. Wij vragen iedereen die onze accommodaties bezoekt om daar rekening mee te houden. Houd je aan deze regels en spreek elkaar hier op aan. Het beperken van de verspreiding van het coronavirus is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Laten we er dus samen voor zorgen dat we kunnen blijven volleyballen.

Boven alles geldt; ben jij of iemand anders in je huishouden ziek of heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen.

Voor alle locaties gelden de volgende regels:

• Iedereen (vanaf 13 jaar) draagt bij binnenkomst en bij vertrek van de accommodatie een mondkapje. Alleen tijdens de training gaan de mondkapjes af. De trainer draagt geen mondkapje tijdens de training.
  • Publiek is niet toegestaan;
  • De sportkantine is gesloten;
  • Sporters en trainers komen omgekleed naar de sporthal;
  • Douches en kleedkamers zijn gesloten;
  • Sporters en andere begeleiders verlaten direct na de training de accommodatie;
  • Zijn er vragen of opmerkingen over de regels en afspraken? Laat dit weten via corona@vv-avior.nl

Voor de duidelijkheid hebben we een filmpje gemaakt zodat je weet wat de bedoeling is. Klik hier om de video te bekijken.

- Protocol 'Verantwoord Sporten' NOC*NSF
- Protocol indoor volleybal Nevobo
- Noodverordening Veiligheidsregio IJsseland

*Trainingen zijn op verschillende locaties. Op de locaties kunnen er andere regels zijn, bovenstaande regels zijn het beleid van Avior.

- De Scheg en Keizerslanden
- 't Haarhuus (zie pdf)