Herinnering vanuit de kledingcommissie

30-12-2019

Vergeten jullie het niet? Op 3 januari as staat de kledingcommissie klaar om de Avior-shirts om te ruilen (de broekjes worden NIET omgeruild). Het omruilen van de shirts geldt voor de A, B en C-jeugd, voor de dames en heren senioren en voor de recreanten teams. De CMV-teams kunnen hun teamtassen voor de 2e helft van het seizoen ophalen.

Wat gaat er gebeuren?

• We verwachten van jullie dat alle ‘oude’ shirts per team terugkomen. Enkelen van jullie hebben nog shirts van vorig seizoen. Ook deze shirts willen we terug. We zullen hiervoor het contract controleren.
  • Jullie ontvangen van ons een nieuwe set shirts per team. (de maten zoals die in april 2019 zijn doorgegeven).
  • Past het toch niet, zoals destijds gedacht, dan is er een ruilmoment op donderdag 16 januari.
  • LET OP!! De rugnummers die jullie dit seizoen hadden in de competitie, kunnen wijzigen! Hier letten wij niet op. Dit kan dus consequenties hebben voor het invullen van het digitale wedstrijd formulier. Check dit voordat de competitie weer gaat beginnen en pas het aan. We kunnen alleen maar ruilen als de maat niet goed is.
Datum Wie Wat Tijd
vrijdag 3 januari CMV Jeugd ophalen CMV-kleding per teamtas 18.00 - 18.30
  ABC-jeugd omruilen shirts per teamtas 18.30 - 19.00
  Recreanten omruilen shirts per teamtas 19.00 - 19.30
  Senioren omruilen shirts per teamtas 19.30 - 20.15
donderdag 16 januari Allen Kleding omruilen (kan individueel) 19.00 - 19.30

Het inleveren, ophalen en eventueel ruilen van de kleding vindt plaats in onze kledingmagazijn aan de H.G. Gooszenstraat 1 in Deventer.

Heb je vragen? Laat het ons weten via kledingcommissie@vv-avior.nl.

De kledingcommissie:
•    Mabel Weijers