In memoriam: Veroon Nijhof

26-02-2019

Afgelopen zaterdag bereikte ons het trieste nieuws dat Veroon Nijhof, echtgenote van Frank van Putten, moeder van Dennis en Leonie, overleden is. Veroon is lang lid geweest van DeVolCo’88. In 1988 heeft ze de overstap gemaakt van Spiker Eerbeek naar Devolco 88. Als passer loper kwam ze dames 2 versterken, later heeft ze nog jarenlang als spelverdeelster in dit team gespeeld.

Tot 2013 heeft ze bij onze vereniging gespeeld. Eerst in de 3e divisie en vervolgens promotieklasse. In het laatste jaar van haar volleybalcarrière heeft ze nog met haar team promotie weten te bemachtigen naar de 1e klasse. Veroon was toen 56. Vanwege haar ziekte moest ze helaas stoppen met volleybal. Wel bleef Veroon nog steeds erg betrokken bij het volleybal. Vooral als supporter van de damesteams waarin ze zelf had gespeeld en natuurlijk van ons Heren 1 waarin haar zoon Dennis speelt.

Wij wensen Frank, Dennis, Wiep, Leonie en Christiaan en familie heel veel sterkte.

Bestuur Avior