Twee onderscheidingen voor John Dommerholt

14-07-2020

John Dommerholt heeft woensdagavond 8 juli jl. tijdens de ALV, waar hij afscheid nam als voorzitter van Avior, een tweetal onderscheidingen ontvangen.

Allereerst ontving John uit handen van Peter van Tarel van de NeVoBo de zilveren NeVoBo-speld.
Daarna werd John benoemd tot Erelid van de vereniging.

In zijn toespraak roemde Peter van Tarel een aantal kenmerken, die het maken dat John een uitermate verbindend mens is; zo stond hij stil bij o.a. zijn:

• Communicatieve vaardigheden
  • Betrokkenheid
  • Collegialiteit
  • Inlevend en invoelend vermogen
  • Aanpassingsvermogen
  • Kunde om draagvlakken te creëren
  • Netwerkvaardigheden
  • Samenbindend leiderschap

John Dommerholt heeft in 2011 de rol van voorzitter van DeVolCo’88 op zich genomen als vader van een jeugdlid.
Naast het voorzitterschap hield John zich nadrukkelijk met een aantal zaken bezig o.a.

• Integratie van de vereniging Keizersprong binnen de DeVolCo’88
  • Overgang naar lease-kleding
  • Binden van grote en kleine sponsoren aan de club
  • Samenwerkingsverbanden opzetten met Gemeente, NeVoBo en omringende volleybalverenigingen.
  • Fusie tussen DeVolCo’88 en SVS ( hierin was John de grote initiator)
  • Aanstellen van een combinatie functionaris
  • Opzetten zitvolley- en scholierenvolleybal
  • Aanjager binnen Avior en de Gemeente om tot een eigen volleybalhal te komen.

Dit is slechts een greep uit datgene wat John in al die jaren voor onze volleybalclub betekende.
Na 9 jaar was de tijd rijp om het voorzittersstokje nu over te geven. Avior is er trots op dat zij zo lang gebruik hebben mogen maken van de kwaliteiten van John.

Het is dan ook meer dan terecht dat John afscheid mocht nemen als voorzitter met deze twee schitterende onderscheidingen.

John….nogmaals……DANK