Ophalen kleding vrijdag 21 augustus

18-08-2020

Beste leden,

De trainingen zijn weer gestart. Binnenkort starten ook de eerste wedstrijden, daarom kunnen alle teams op vrijdag 21 augustus a.s. de kleding ophalen bij de kledingberging aan de H.C. Gooszenstraat in Deventer. In het schema (zie bijlage) kun je zien op welk moment de kleding opgehaald kan worden. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen binnen zijn op hetzelfde tijdstip. We verzoeken je dan ook om buiten te wachten tot diegene voor je het pand heeft verlaten.

Komt het tijdstip niet goed uit? Stuur even een mail naar kledingcommissie@vv-avior.nl. Zorg ervoor dat iedereen de kleding even past. Thuis of na de training.
Wil je kledingstukken ruilen? Stuur dan uiterlijk 2 september een mail naar kledingcommissie@vv-avior.nl. Wij sturen je dan een bericht met het tijdstip waarop je kunt ruilen op vrijdagavond 4 september.

Uitgiftemoment Avior tenues augustus 2020 (004) (2).pdf