Meld je aan voor het Oliebolle Fest!

18-12-2018

Ben je na 2 dagen met uitgebreide kerstdiners weer toe aan iets sportiefs? Perfect! Doe mee aan het Oliebollentoernooi op donderdagavond 27 december. Toch nog een beetje trek? Heb jij geluk: De Yapi-Yapo’s doken de keuken in bij sponsor Gotink Catering en bakten zelf oliebollen!

Details van het toernooi

Voor wie: Senioren, A-jeugd, trainers, coaches, scheidsrechters en sponsoren
Locatie: De Scheg
Hoe laat: De zaal is open om 19.00 uur
  Aanvang wedstrijden is om 19.30 uur
  Afterparty vanaf 00:00 uur @hofvColmschate (18+)

Wat is het Oliebollentoernooi?
Een avond verrassend volleybal, oliebollen, borrels en prijzen. Voor velen een welbekend begrip en een echte traditie. Tip: vergeet geen contant geld mee te nemen om lootjes te kopen. De Yapi-Yapo’s hebben hun best weer gedaan om de prijzenkast royaal te vullen. Dat belooft weer een mooie loterij te worden!

Team of alleen?
Volleyballen doe je samen, dus verspreid die inschrijflink in jullie groepsapp en meld je allemaal aan!
Liggen je teamgenoten liever uit te buiken, maar wil jij wél graag mee doen? Dat kan en dat is geen probleem. Gezellig zelfs! Meld je aan en de Yapi-Yapo’s regelen dat jij in een leuk team mee kan spelen!

Aanmelden
Meld je uiterlijk vrijdag 21 december aan via deze link: https://vv-avior.nl/formulier/inschrijving/oliebollentoernooi