Olieborrel met magische pubquiz!

13-12-2020

Als alternatief voor het traditionele oliebollentoernooi organiseert Dames 9 van Avior een supergezellig alternatief, namelijk een Olieborrel met mgische pubquiz! Op dinsdagavond 29 december om 19.30 haal je de gezelligheid van het oliebollen toernooi naar je eigen huiskamer, je hoeft er niet eens je sportkleding voor aan te trekken!
Voor deze avond is een te gekke pubquiz in elkaar gezet die al jullie volleybalhersenen laten kraken, met thema’s over o.a. sport, Avior en muziek. Er vallen prijzen te winnen die door niemand minder dan Gemma Glitter je tegemoet komen.

Kun jij nou uitgerekend deze avond niet? Super jammer voor jou, maar er is ook een andere weg waarmee je de gezelligheid in huis kunt halen (en de club sponsort), dat kan namelijk door het bestellen van oliebollen en borrelboxen met drankkeuze uit bier, wijn of frisdrank.
En laten we deze nou ook nog eens bij je thuis bezorgen.

Je aanmelden voor de pubquiz en het bestellen van oliebollen of borrelboxen doe je via olieborrel

Tot bij de online OLIEBORREL!

Dames 9