Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

23-06-2020

Beste leden,

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor onze Algemene Ledenvergadering van 8 juli. In verband met de mogelijkheid om vanaf 1 juli weer grotere bijeenkomsten te organiseren hebben we als bestuur gekozen om onze Algemene Ledenvergadering een week later dan oorspronkelijk te houden. De vergadering vindt plaats in de Sporthal Schalkhaar om 20.00, waardoor we ook goed de Corona-richtlijnen kunnen volgen. Om zicht te houden op het aantal aanwezigen vragen we jullie nadrukkelijk om je vooraf aan te melden. Zie ook de Corona richtlijnen, die als bijlage bij de uitnodiging zijn opgenomen.

Aanmelden voor de ALV kan tot 2 juli a.s. door een e-mail te sturen naar secretaris@vv-avior.nl. Bij je aanmelding kun je tevens de bijlagen opvragen.

Als bestuur verheugen we ons erop jullie weer 'live' te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Avior