Update vanuit het bestuur

18-06-2020

Aan alle leden en relaties van Avior,

Met de gemeente Deventer hebben we overeenstemming bereikt dat we tot aan de schoolvakanties door kunnen trainen in de huidige vorm. Dit houdt in dat alle trainingen tot en met vrijdag 03 juli doorgaan volgens het huidige schema bij de sporthal Schalkhaar en tot zaterdag 4 juli bij Helios.

Vanaf 5 juli t/m 16 augustus is het dan zomervakantie. In deze vakantieperiode worden er geen trainingen georganiseerd en gepland. Mocht je met je team (of met andere leden natuurlijk) door willen spelen dan kan dat bij Helios op de beachvelden (de velden naast de sporthal in Schalkhaar zijn niet meer beschikbaar). De kosten hiervoor bedragen €15,- per uur per beachveld en zijn voor eigen rekening. Je kunt dit zelf regelen door jezelf aan te melden bij Helios. Dit kan door een app te sturen naar Djeremy Waslander, 06-57579545.

We beginnen het volgende seizoen weer vroeg. Direct na de zomervakantie, als de scholen weer beginnen starten we met de trainingen, hierbij rekening houdend met de dan geldende richtlijnen van het RIVM en de Nevobo. Dit is vanaf 17 augustus 2020 en geldt voor de hele vereniging. Doordat we twee weken eerder starten dan vorig jaar kunnen we (hopelijk) weer wat trainingstijd inlopen. Het trainingsschema vanaf 17 augustus zal ruim voor aanvang van de trainingen bekend worden gemaakt.

Aanvullende informatie over de Algemene Leden Vergadering (ALV)

In tegenstelling tot eerdere communicatie is de datum van de ALV gewijzigd. De nieuwe datum is woensdag 8 juli a.s. in sporthal Schalkhaar. De uitnodiging inclusief de agenda volgt zo spoedig mogelijk.

We wensen jullie allemaal een mooie, gezonde en sportieve zomer toe.

Namens de JTC en STC