Trainingsschema vanaf 19 april

16-04-2021

Beste leden en ouders/verzorgers,

We kunnen weer! Voor iedereen van jong tot ouder bieden we de mogelijkheid om weer met zijn of haar eigen team te trainen. De (gras)velden bij sporthal Schalkhaar zijn afgelopen weekend opgebouwd en het trainingsschema is gemaakt. De omstandigheden zijn weliswaar suboptimaal, maar laat dat je er niet van weerhouden om gewoon weer met je teamgenoten bezig te zijn. De afgelopen periode hebben we onze jeugd onder barre omstandigheden afgemat op de Beachvelden bij Helios en in de aanloop van het mooie weer kan iedereen weer aan de bak. Zie de bijlage voor het trainingsschema.

Iedereen is bekend met de huidige afspraken en maatregelen met betrekking tot corona. Wij verwachten dan ook dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid daarin neemt. Avior neemt ook haar verantwoordelijkheid en zorgt ervoor dat er op iedere trainingsavond een coronateam aanwezig is.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met de Jeugd Technische Commissie (jeugd@vv-avior.nl) of Senioren Technische Commissie (seniorentc@vv-avior.nl

Trainingsschema buitentrainen vanaf 19 april 2021 download 23.08.pdf