Home » Avior » Bedrijven Volleybal Toernooi 2019

BEDRIJVEN VOLLEYBAL TOERNOOI 2019

Na het daverende succes van 2018 zal ook dit jaar het Deventer Bedrijvenvolleybal toernooi worden georganiseerd.

Hoe werkt het:

Het bedrijvenvolleybal toernooi is er voor iedereen. Dus juist als je (denkt dat je) niet kunt volleyballen is het een leuk evenement om met je bedrijf aan mee te doen. Er is een aparte prestatie-poule voor bedrijven die ervaren volleyballers in dienst hebben, dus je speelt als recreanten team niet tegen teams vol ervaren spelers.

Het gaat om sportiviteit, netwerken, humor en plezier!

Je speelt 1 avond wedstrijden tegen andere bedrijven uit de regio. Eindig je bovenin de poule dan speel je de finaleavond nog voor de prijzen!

Je schrijft je als team in en geeft eventueel een voorkeurs datum op. Wij proberen om de teams met het zelfde niveau op de voorkeursdatum tegen elkaar te laten spelen. Meestal word je als team dus ingepland op je voorkeursdatum, maar we behouden het recht om je op een andere datum in te plannen. Dit doen we echter altijd in overleg met het team.

Als voorkeursdatum kun je kiezen uit:

• Donderdag 23 mei 2019
  • Donderdag 6 juni 2019
  • Donderdag 13 juni 2019

De finaleavond zal plaatsvinden op 20 juni 2019 en voorafgaand aan de finales is er een netwerkevenement. Dus ook als je de finale niet haalt zal dat een leuke avond zijn om te netwerken en je relaties en/of (con)collega's aan te moedigen.

De 4 categorieën waar je je op in kunt schrijven zijn:

1. recreatie heren (een team met maximaal 1 vrouw)

2. recreatie dames (een team met maximaal 1 man)

3. recreatie gemengd

4. prestatie gemengd (2 ervaren-volleyballers of meer in je team en minstens 2 vrouwen)

Lukt het niet om binnen je eigen bedrijf een compleet team te maken, vraag dan gerust vrienden, familie, kennissen of zakelijke relaties. Zo kunnen ook ZZP-ers bijvoorbeeld gezamenlijk een team vormen.

Wij hebben ook dit jaar diverse pakketten samengesteld om jouw bedrijf de nodige exposure te geven, waarbij je kunt denken aan advertenties in een glossy brochure, flyers, roll-up banner, vlaggen de website etc etc.

Kijk dus ook even naar de pakketten die onder aan het formulier staan en help ons dit evenement uit te bouwen tot een bijeenkomst die je als bedrijf niet mag missen.

Inschrijven kan via: http://vv-avior.nl/formulier/inschrijving/bedrijventoernooi

Teamgrootte: een team bestaat uit minimaal 6 spelers

De inschrijvingskosten zijn €50,- per team

Doe dit jaar ook mee en daag je relaties uit!

Met vriendelijke groet,

Commissie bedrijvenvolleybal Avior