Home » Avior » Bedrijven Volleybal Toernooi 2020

BEDRIJVEN VOLLEYBAL TOERNOOI 2020

Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar het Deventer Bedrijvenvolleybal toernooi worden georganiseerd.

Hoe werkt het:

Het bedrijvenvolleybal toernooi is er voor iedereen. Ook (of zelfs vooral) als je niet kunt volleyballen!

Het is een leuk evenement om met je bedrijf aan mee te doen. Je bent maar 1 avond van huis (tenzij je naar de finale ronde gaat) en je speelt op je eigen niveau! Er zijn amateur/recreatie poules en prestatiepoules. Je speelt dus niet als amateur tegen een team vol ervaren spelers.

Het gaat om sportiviteit, netwerken, humor en plezier!

Je speelt 1 avond wedstrijden tegen andere bedrijven uit de regio. Eindig je bovenin de poule dan speel je de finaleavond nog voor de prijzen!

Aanmelden gaat zo:

Je schrijft je als team in en geeft eventueel een voorkeurs datum op. Wij proberen om de teams met het zelfde niveau op de voorkeursdatum tegen elkaar te laten spelen. Meestal lukt dat! Maar we behouden het recht om je op een andere datum in te plannen. Dit doen we natuurlijk altijd in overleg met het team.

Je speelt dus op 1 van de 3 dagen!

Als voorkeursdatum kun je kiezen uit:

• Donderdag 28 mei 2020
  • Donderdag 4 juni 2020
  • Donderdag 11 juni 2020

De finale is op 18 juni 2020. Ook als je de finale niet haalt zal dat een leuke avond zijn om te netwerken en je relaties en/of (con)collega's aan te moedigen.

De categorieën waar je je op in kunt schrijven zijn:

1. recreatie heren (een team met maximaal 1 vrouw)

2. recreatie dames (een team met maximaal 1 man)

3. recreatie gemengd

4. prestatie gemengd (2 ervaren-volleyballers of meer in je team en minstens 2 vrouwen)

Heb je niet genoeg deelnemers in je eigen organisatie om een compleet team te maken, vraag dan gerust vrienden, familie, kennissen of zakelijkelijke relaties. Zo kunnen ook ZZP-ers bijvoorbeeld gezamenlijk een team vormen.

Wij hebben ook dit jaar diverse pakketten samengesteld om jouw bedrijf de nodige exposure te geven, waarbij je kunt denken aan advertenties in een glossy brochure, flyers, roll-up banner, vlaggen de website etc etc.

Inschrijven kan via: http://vv-avior.nl/formulier/inschrijving/bedrijventoernooi

Teamgrootte: een team bestaat uit minimaal 6 spelers

De inschrijvingskosten zijn €50,- per team

Doe dit jaar ook mee en daag je relaties uit!

Met vriendelijke groet,

Commissie bedrijvenvolleybal Avior