Home » Avior » Nieuwsbrieven

NIEUWSBRIEVEN

Als PR & Communicatie commissie willen we dat iedereen die op de hoogte wil zijn, op de hoogte kan zijn van wat er speelt bij Avior. Dit doen we via de website, maar ook via verschillende sociale media kanalen, een eigen app en digitale nieuwsbrieven. We proberen alle verschillende doelgroepen zo gericht mogelijk te informeren over wat er speelt en daarmee ook organiserende commissies te ondersteunen bij verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Dit kunnen we niet alleen! Stuur ons nieuwsberichtjes, foto's en andere bijdragen - wij dragen zorg voor de juiste verspreiding. Nieuws mag gestuurd worden naar pr@vv-avior.nl.

Gebruik van foto's & video's

Bij evenementen en tijdens wedstrijden kunnen er foto’s/video’s gemaakt worden. Ook wordt van alle teams een teamfoto op de website gepubliceerd. Is er bezwaar tegen publicatie van foto’s/video’s op de website en/of nieuwsbrief, meld dit dan! Dit kan via pr@vv-avior.nl.

Nieuwsbrieven

Een aantal keer per jaar wordt de Avior Nieuwsbrief verstuurd, soms aangevuld met een nieuwsflits (een kortere nieuwsbrief). Als je lid bent van Avior krijg je automatisch de nieuwsbrief toegestuurd. De Nieuwsbrief verbindt leden en oud-leden met de vereniging. Om die reden is het beëindigen van het lidmaatschap geen reden om iemand uit te schrijven voor de Nieuwsbrief. Het doorlopende contact door middel van de Nieuwsbrief houdt de band in stand en vergroot de kans tot een hernieuwd lidmaatschap. Mocht je als lid je wel uit willen schrijven, dan kan je dit zelf doen via de links onderaan de nieuwsbrief. Indien je vragen hebt en/of de nieuwsbrief niet ontvangt, schroom dan niet contact op te nemen via pr@vv-avior.nl.