Avior start met Sportstarts

03-04-2019

Volleybalvereniging Avior biedt speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 - 6 jaar een sportaanbod om kennis te maken met het plezier sporten. Sportstars Kids bij Avior richt zich naast de eerste kennismaking met volleybal op het aanleren van diverse bewegingsvaardigheden.

Leer bewegen bij Sportstars Kids
Sportstars Kids is een beweegaanbod voor kinderen in de leeftijd van 2 - 6 jaar die volleybalvereniging Avior aanbiedt in de sporthal van De Scheg in Deventer. Onder begeleiding van de combinatiefunctionaris maakt uw kind kennis met de volleybalvereniging. Er worden tijdens de lessen verschillende activiteiten gedaan die te maken hebben met coördinatie, samenspelen, balanceren, springen, klimmen & klauteren en vangen & gooien (volleybal).

Programma
Tot en met de zomervakantie vinden er twee blokken Sportstars Kids plaats die bestaan uit 6 lessen. Inschrijven kan per blok.

Kosten
Deelname aan Sportstars Kids kost € 20,00 per blok. Dit kunt u zowel contant als per pin voldoen bij aanvang van de eerste les.

Sport- & Belevingscentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1, Deventer

Dag & Tijd
Woensdagmiddag van 16.15 - 17.15 uur