Avior Skills Day 4 september 2021

23-08-2021

Op zaterdag 4 september 2021 zal de tweede Avior Skills Day plaatsvinden in sportcomplex De Scheg.

De Avior Skills Day is een leuke, sportieve en uitdagende dag waarin alle jeugdleden (ook als je al in de senioren meespeelt) van Avior, gedurende 2,5 uur, zowel fysieke als sporttechnische volleybaltesten doorlopen. Iedereen probeert het beste uit zichzelf te halen en zichzelf te verbeteren, maar er is geen goed of fout!

Doel voor Avior:
Het doel voor de vereniging is om een overzicht te creëren van feitelijke gegevens, zodat van onze jeugd hun talenten zichtbaar worden. Uitschieters op verschillende vlakken drijven boven en de progressie van atleten wordt zichtbaar naarmate er vaker aan de Avior Skills Day wordt deelgenomen. De verkregen data is niet leidend, maar ondersteunend voor de doorontwikkeling / teamindeling binnen Avior. Hoe meer data, hoe beter de keuzes voor een optimaal pad om het beste uit een speler te halen.
Doel voor spelers:
De spelers kunnen zichzelf uitdagen om zich op hun eigen niveau te verbeteren en daar ook inzicht in te krijgen. Een ieder zal op aanvraag zijn eigen data verkrijgen middels een rapportje. Het is vooral een erg leuke dag, waarin iedereen de kans krijgt om zich te laten zien.

Deze dag wordt tweemaal per jaar georganiseerd, mits Corona geen roet in het eten gooit.
Om de registratie van de resultaten in goede banen te leiden willen we iedereen vragen om vooraf in te schrijven en om toestemming voor de tijdelijke opslag van de gegevens. Dit kan met de persoonlijke inschrijflink die je als het goed is per mail ontvangen hebt.

HULP
Net als de skills van de jeugd kunnen we ook nog skills gebruiken bij de organisatie. Heb je zaterdag 4 september tijd (van 08:30-13:30u, maar een gedeelte kan ook) om te helpen bij de verschillende tests? Stuur dan een mail naar de jeugdactiviteitencommissie@vv-avior.nl
Alvast bedankt!