Koningsspelen Volleybal

11-05-2021

Informatie
Vind jij het leuk om buiten te zijn en houd je van teamsport met leeftijdgenoten? Meld je dan snel aan voor 4 gratis trainingen bij volleybalvereniging Avior. Een uur lang zweten, oefeningen en trainen als een echte volleyballer is wat je gaat doen. En voor de volhouders ontvang je na afloop van het blok een originele Avior tas

Speciaal voor de leeftijden:    6-9 jaar & 10-12 jaar

Wat je niet mag vergeten:
Sportieve kleding en waterbidon

Les 1:    Introductie volleybal
In deze 1e les leer je alles over volleybal en gaan we natuurlijk veel bewegen

Les 2: Basistechnieken van volleybal
Wat komt er allemaal bij kijken bij het volleybal. In deze les gaan we je een aantal basistechnieken leren.

Les 3: Volleybal is meer dan techniek
Volleybal is niet alleen een technische sport, maar vooral ook plezier hebben met je teamgenoten. We gaan in deze les in op verschillende afspraken die je maakt in het spel om zo plezier te hebben in het samenspelen.

Les 4: Ben jij geschikt voor volleybal?
In deze laatste les gaan we natuurlijk alles wat je geleerd hebt oefenen. Techniek, afspraken en natuurlijk sluiten we deze les met veel plezier af.

Aanmelden kan via: https://sportindeventer.nl/activaties/koningsspelen-2021?sport=Volleybal