Nieuwe kleding voor het nieuwe seizoen ‘19/’20

09-04-2019

Vanaf komend seizoen ‘19/’20 spelen de senioren en de jeugd in nieuwe Avior kleding. Alleen de CMV-jeugd blijft in principe voorlopig nog spelen in de huidige kleding. We zijn op dit moment druk bezig met het bepalen van de kwaliteit van de kleding (in verhouding tot ook de prijs), maar ook met aantallen setjes kleding van wat er nodig is om de vereniging te voorzien van nieuwe kleding.

Wat vragen we aan jullie?
Om jullie te voorzien van de juiste wedstrijdkleding, zouden wij graag jullie maten willen ontvangen. Dit geldt voor shirt en short! Willen jullie deze doorgeven via de link die jullie uiterlijk maandag 15 april ontvangen van Avior in jullie mail.
Deze maten hebben wij nodig om de juiste aantallen te kunnen bestellen.
De kledingcommissie zal voor komend seizoen de nieuwe teamtassen samenstellen aan de hand van de door jullie opgegeven maten en de teamindeling zoals die in mei is. Dus er kunnen enkele wijzigingen zijn, maar daarvoor worden wederom ruilmomenten ingepland.
Jullie zijn dus zelf verantwoordelijk voor het invullen van de maten!! Graag de link invullen vóór zaterdag 20 april aanstaande!!

Goed om te weten is dat de huidige kledingleverancier, One Sportswear, ook onze nieuwe kleding gaat produceren. De maten voor de nieuwe kleiding zullen naar verwachting vergelijkbaar zijn met de huidige maten.

Wil je toch liever de nieuwe kleding passen?
Oók dat kan!
Op dinsdag 16 april en donderdag 18 april 19.30-21.30 uur zijn wij aanwezig in de kantine van de sporthal in Schalkhaar.

DUS:
Vóór 20 april aanstaande BEIDE maten insturen via de link die jullie ontvangen in de mail.
Gebeurt dit niet, dan zullen de maten worden aangehouden zoals die bij ons bekend zijn. Check dus goed of je beide maten hebt ingevuld!!

Dank jullie wel!! Heb je toch nog vragen, dan horen we het graag!!

Commissie ‘nieuwe kleding’,

John Dommerholt