Home » Nieuws
10 september: Openingszaterdag!

10 september: Openingszaterdag!

22-08-2016

10 september, een mooi einde van de vakantie en een nog mooier begin van het volleybalseizoen! De voorbereidingen voor de openingszaterdag zijn in volle gang: plannen zijn gemaakt (bedankt JTC, JAC en AC!), de vloer is gelegd, én het barteam is op de hoogte gebracht. Het voorlopige programma is als volgt (details volgen in de komende weken): 
Belangrijk: We gaan er van uit dat iedereen komt spelen, ben je verhinderd laat het weten aan je trainer/coach. Voor de BBQ moet je je aanmelden (uitleg staat onderaan). 

CMV toernooi (09.00 – 11. 00 uur) 

  • Om 09.00 uur begint het programma
    • voor CMV niveau 2, 3 en 4 in de Scheg.
    • voor CMV niveau 5 en 6 in de Sporthal Schalkhaar.

ABC toernooi (11.00 – 14.00 uur) 

  • Om 11.00 uur beginnen de ABC wedstrijden, zowel in de Scheg als in Sporthal Schalkhaar.

Senioren (12.00 - 17.00 uur) 

  • Van 12.00 tot 17.00 uur spelen seniorenteams op verschillende locaties.

Begin van de avond: teampresentaties Heren 1 en Dames 1 en presentatie van het nieuwe tenue van Avior!

Iedereen is vanaf 17.30 uur welkom in de Sporthal Schakhaar voor de teampresentatie van Heren 1 en Dames 1 én de presentatie van het nieuwe tenue van Avior! 

Barbecue, borrel & feest

Om 19.00 uur gaat de barbecue aan! Tijdens de barbecue wordt onder het genot van een hapje én drankje de wedstrijden van de openingszaterdag afgesloten & de feestavond geopend. Vrijwilligers mogen kosteloos deelnemen aan de barbecue, van de overige leden wordt een bijdrage van €10,- gevraagd. 

Aanmelden

Wij gaan er van uit dat iedereen aanwezig is om zich samen met zijn/haar team voor te bereiden op het nieuwe seizoen! Wel is het noodzakelijk om je aan te melden voor de barbecue, dit kan via deze link. Geef aan wie je bent, in welk team je zit én eventuele dieetwensen/opmerkingen. Doe dit uiterlijk woensdag 31 augustus! Begin september ontvangen de mensen die zich hebben ingeschreven de betaalinformatie.
 © Volleybalvereniging Avior