2e training voor CMV N5 én 6!

24-07-2017

Komend seizoen is er een wijziging in de trainingen voor kinderen die komend seizoen spelen in niveau 4, 5 en 6. Binnen het oude DeVolco was het gebruikelijk dat kinderen in niveau 4, 5 en 6 één per week trainde. Daarnaast kregen ze de mogelijkheid om, tegen een vergoeding, mee te doen aan 10 zaterdagtrainingen. Deze werden gegeven op de zaterdagen dat er geen CMV-wedstrijden waren. Binnen SVS was het normaal dat je vanaf niveau 5 en 6 twee keer per week trainde. Nu we één vereniging zijn, willen wij hierin één lijn trekken.

Gezien het feit dat de animo voor de zaterdag trainingen aan Deventer kant groot was, concluderen wij dat ook de wens tot 2x trainen groot is. Als JTC zijn we dan ook verheugd u te kunnen mededelen dat het ons gelukt is om zaalruimte en trainers te vinden voor een 2e training. Daarom zijn er vanaf dit seizoen 2 trainingen voor kinderen in niveau 5 en 6!

Twee keer trainen is daarnaast een mooie brug naar het spelen in de C-jeugd waar ook 2x per week getraind wordt. De extra trainingsuren die gemaakt worden door 2x te trainen (in plaats van 10x een zaterdagochtend) zal de kwaliteit van volleybal en hopelijk ook het spelplezier ten goede komen. Voor de Deventer teams zal er dus naast de gebruikelijke maandag of woensdag training, ook een training op dinsdag (van 17.00 tot 18.15 in de Scheg) zijn. Voor de Schalkhaar teams zijn, zoals gebruikelijk, ook 2 trainingen ingepland. Niveau 4 blijft 1 keer trainen.

Vanaf 1 september is het standaard dat alle niveaus 5 en 6 teams 2 keer trainen. De contributie verhoging voor een 2e training (ad 35,- op jaarbasis) zal gelijktijdig met de reguliere contributie geïncasseerd worden. De vrijwillige zaterdagtrainingen komen hiermee te vervallen. Mocht deze contributieverhoging een financieel probleem voor u opleveren, dan willen wij u erop wijzen dat Avior is aangesloten bij "Rechtop". Deze instantie is er om het volleyballen voor mensen met een laag of géén inkomen ook mogelijk te maken. Informatie over Rechtop kun je vinden op http://www.rechtop.nu.