Home » Nieuws
N6.1 ongeslagen kampioen! En mogelijk volgt meer!

N6.1 ongeslagen kampioen! En mogelijk volgt meer!

26-11-2017

Met nog 1 speelronde binnen de CMV competitie te gaan is het in een aantal poules erg spannend. Op zowel 9 en 16 december kunnen nog een aantal teams kampioen worden. In een poule was het echter niet spannend, N6.1 is ongeslagen kampioen geworden! Gefeliciteerd N6.1! 

In niveau 6 hebben we nog een team: team N6.2. Dit team kan zelfs voor de 4de keer op rij kampioen worden, een bijzondere prestatie. Ze hebben nog maar 1 punt nodig om dit veilig te stellen. Ze spelen de laatste speelronde in de Scheg (9 december) en kunnen de steun van Avior goed gebruiken om het kampioenschap binnen te slepen. Komen jullie ze aanmoedigen? 

Uiteraard hebben de overige teams die kampioen kunnen worden ook steun nodig. Op 9 december in Heino, hal de hoogerheyne, kunnen 2 teams kampioen worden. Op dezelfde dag kan in Raalte, in de Rohda-hal, ook een team kampioen worden. En in Bathmen is het dan ook erg spannend: daar strijden 3 teams van Avior nog om het kampioenschap! Op 16 december strijden in Twello ook nog 2 teams om het kampioenschap. Succes allemaal!© Volleybalvereniging Avior