Voorbereidingen gestart voor buitenvolleybal

29-04-2020

Momenteel zijn wij druk aan het werk om buitenvolleybal aan te bieden.
Vanaf volgende week zal er bij de sporthal Schalkhaar gevolleybald kunen worden door de jeugd. Op maandag 4 mei starten we met de CMV jeugd en daarna met de jeugd inclusief de groep 13 t/m 18 jaar.

Avior heeft goedkeuring van de gemeente om haar buitensportprogramma op te starten. Voordat we ook daadwerkelijk kunnen gaan volleyballen moet er nog het nodige gedaan worden. Naast het opbouwen van de velden, ligt de grootste uitdaging erin om de buitenaccommodatie 'coronaproof'*  te maken.
klik hier voor het Protocol verantwoord sporten ter informatie.

Aankomende weekend ontvangen de jeugdleden, ouders/verzorgers en trainers vanuit de jeugdtechnische commissie meer informatie over tijden, indelingen etc. Heb je daar vragen over, stuur dan een berichtje naar jeugd@vv-avior.nl

Verveel jij jezelf of heb je meer tijd over dan gebruikelijk? Hulp bij de organisatie (denk hierbij aan begeleiding van een team onder aansturing van een trainer, als coordinator zorgen dat iedereen zich aan de maatregelen houdt) kunnen we gebruiken om in ieder geval de jeugd weer actief en fit te krijgen/houden. Stuur een berichtje met je naam en telefoonnummer naar vm@vv-avior.nl  zodat we je kunnen benaderen.

Namens het voltallige bestuur

John Dommerholt