Volleybalvereniging Avior start unieke spaaractie samen met PLUS supermarkt in Deventer en Schalkhaar

10-03-2020

Samen met PLUS supermarkten in  Deventer en Schalkhaar gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:

• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken
• iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Avior-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
• een bidon, poster, showergel, broodtrommel, telefoonhoesje etc.
• bij PLUS supermarkten in Deventer en Schalkhaar kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler.
• naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Avior-logo; kortom voor ieder wat wils!
• per verzilverde zegel in je fanshop vloeit direct een bijdrage in de clubkas van Avior!

Goed om te weten:

• op alle artikelen zal het logo van Avior gedrukt worden;
• de ClubFund-actie start 28-03-2020;
• er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie op 27-03-2020;

Kijk voor meer informatie hier: https://youtu.be/u7-PdIfHk1w

Fotografie:

Maar eerst de fotografie! De leiders/-sters zullen op korte termijn geïnformeerd worden wat er van het team verwacht wordt en wanneer de fotosessie precies per team plaats vindt.

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er een super mooie actie van maken.