Voormalige Avior spelers in Nationale Bekerfinale!

07-02-2020

Zondag 16 februari brandt de strijd los bij de Nationale Bekerfinale in Den Bosch. Om 13.00 is de eerste wedstrijd in de Maaspoort en gaat tussen Draisma Dynamo en SAMEN.Lycurgus. Om 16:00 komen de dames in actie en neemt Sliedrecht Sport het op tegen Laudame Financials VCN. Wil jij als volleybalfanaat hierbij zijn? Speciaal voor deze wedstrijd biedt de Nevobo kortingskaarten aan voor onze leden.Met de code 'BEKE10ROOTS' krijg je van de Nevobo nu 10% korting op je tickets (beide wedstrijden). Bestellen kan via tickets-bekerfinale2020.

Wat deze bekerfinale nog interessanter, zijn de twee voormalige Avior spelers die in actie komen. Nico Maneschijn (Draisma Dynamo) en Fleur Savelkoel (Sliedrecht Sport) hebben hun jeugdopleiding bij Avior gedaan. Mooi om te zien dat wij de basis meegegeven hebben aan deze talenten.