Home » Nieuws
Beachvolleybal Twello

Beachvolleybal Twello

21-04-2016

Op verzoek van de beachvolleybalcommissie van Beachsport Twello, plaatsen wij onderstaande informatie.

Het is Lente, dus het begint weer te kriebelen. Hoogtijd om de zaal te verlaten en het zand in te duiken! Kom je ook beachvolleyballen bij Beachsport Twello?

Word lid

Een basislidmaatschap kost slechts 35 euro. Als lid van Beachvolleybal Twello kun je van 1 april tot 1 oktober gebruik maken van de beachvelden en gratis deelnemen aan de toernooien. Schrijf je hier direct in!

Train je mee?

Na de meivakantie starten we weer met beachvolleybaltrainingen, 8 trainingen tot aan de zomervakantie. Trainen kan op verschillende niveaus.  Opgeven kan als duo of alleen. Houd de website in de gaten voor de sluitingsdatum of schrijf je direct in!

Competitie

Nieuw! Volwassen leden kunnen dit jaar ook competitie spelen. Het werkt als volgt: Teams die mee doen worden opgedeeld in drie verschillende poules, afhankelijk van je niveau. Er zullen vier competitie ronden plaatsvinden waarin telkens de winnaar van de poule promoveert naar de poule erboven (als die er is) en de laatste van de poule degradeert naar de poule eronder. Op deze manier speel je altijd tegen teams van je eigen niveau!

De competitie wordt gespeeld op vrijdagavond. Om de week spelen de heren en de dames competitie. De data lopen parallel met de trainingen. Zie de website voor de precieze data!

Toernooien volwassenen

Op dit moment staan er twee toernooien gepland. Een toernooi om de trainingen af te sluiten en het King&Queen of the Beachtoernooi (mix-toernooi met barbecue)! Wel even inschrijven…

Zon. 10 juli     Eindtoernooi trainingen

Zon. 27 aug.     King&Queen of the Beachtoernooi

Toernooien jeugd

Jeugdleden kunnen ook dit jaar weer meedoen aan het Junior Beachcircuit.

Meer info kun je vinden op onze website. Voor jou als beachlid is deelname aan de toernooien gratis. Wel even inschrijven…

Zaterdag 14 mei 2016 (Junior Beach Circuit (normaal €15 per team)) Zaterdag 14 mei 2016 (Ouder-⁠kind Toernooi) Zondag 10 juli 2016 (Eindtoernooi trainingen)

Lees alle info en nieuwtjes op www.beachsporttwello.nl!

Sportieve groet,

De beachvolleybalcommissie van Beachsport Twello

Wilco Kleine, Helga Blauw, Roelof Krist, Digna Hoogeboom, Chantal de Croon, Manon Huisman, Bart van Diepen en Leonie Hutten© Volleybalvereniging Avior