Home » Nieuws
Bedrijvenvolleybaltoernooi 2018

Bedrijvenvolleybaltoernooi 2018

09-03-2018

Op 24 mei, 31 mei, 7 juni (de competitie avonden) en op 14 juni (finale en netwerkavond) is het Avior Bedrijven Volleybaltoernooi in Sporthal De kroon in Deventer.
Dit jaar grootser dan ooit en met een speciale netwerkavond.

Je speelt één van de avonden en eventueel de finale avond. Maar ook als je de finale niet haalt zal dat een leuke avond zijn om te netwerken en je relaties en/of concollega's aan te moedigen. 

Je hoeft echt geen volleyballer te zijn om mee te kunnen doen. Sterker nog, het toernooi draait voornamelijk om recreatieve teams!

Het gaat om een avond sportiviteit, netwerken, humor en plezier!

De categorieën waar je je op in kunt schrijven zijn: 1. recreatie heren, 2. recreatie dames, 3. recreatie gemengd óf  4. gemengd prestatie (bijvoorbeeld bij meer dan 2 volleyballers in je team).
Met deze vooraankondiging kun je al vast een balletje opgooien bij je collegae of teamgenoten. Lukt het niet om een compleet team te maken, vraag dan gerust wat vrienden, familie, kennissen of zakelijke relatie's.

Wij hebben dit jaar diverse pakketten samengesteld om jouw bedrijf de nodige exposure te geven, waarbij je kunt denken aan advertenties in een glossy brochure, flyers, roll-up banner, vlaggen de website etc etc. Kijk dus ook even naar de pakketten die onder aan het formulier staan en help ons dit evenement uit te bouwen tot een bijeenkomst die je als bedrijf niet mag missen.

Je kunt je inschrijven via deze link: http://vv-avior.nl/formulier/inschrijving/bedrijventoernooi 

Doe dit jaar ook mee, daag je relaties uit en zeg het voort!

Met vriendelijke groet,
Commissie bedrijvenvolleybal Avior
Bedrijvenvolleybal@vv-avior.nl© Volleybalvereniging Avior