CMV van de week: N5.6

03-10-2017

Bij Avior zijn we gestart met een "CMV team van de week"!

Afgelopen zaterdag was Avior 5.6 het CMV-team van de week. Tijdens de 1e thuiswedstrijd van dit seizoen, mocht zij een deel van de voorbereiding van D1 bijwonen en op het veld zitten kijken.

De CMV meiden zeggen hierover:

"Vandaag waren we team van de week. Iedereen vond het heel spannend. We mochten mee in de kleedkamer en bij de teambespreking zijn. Daar snapten we eigenlijk niks van . Bij de 1e set mochten we langs de kant van het veld zitten. Dat was super! We mochten ook mee inspelen. Dat was helemaal leuk, omdat Evie in D1 speelt en zij onze trainster is. Ze kan het heel erg goed! Natuurlijk deed de rest het ook super.

Namens Bobby, Liz, Inge, Isa, Jasmijn, Nina en Tess - Team 5.6"

Dames 1 zegt over het CMV team van de week:

"De meiden van CMV van de week vonden het volgens D1 super leuk om mee te lopen! De 1e set zaten ze aan de kant van het veld en hebben ons zeker aangemoedigd! Bedankt voor de leuke start van onze 3-1 overwinning meiden!"

Volgende thuiswedstrijd van dames 1 is er weer een ander team "CMV team van de week" en ook bij de heren zullen binnenkort CMV teams van de week komen.

- Afdeling CMV