Jongens CMV-D  5e van Nederland

Jongens CMV-D 5e van Nederland

18-03-2017

Vandaag is Jongens CMV-D  in sportcentrum Arcus in Wijchen knap 5e geworden in de finaleronde van de NOJK.
Het team van coach Deborah Behr en assistent coach Bas Achtereekte vocht als echte leeuwen.
In totaal streden 8 teams om de titel.

Speciaal voor deze knap behaalde finaleronde waren nieuwe inspeelshirts aangeschaft, waardoor het team zowel
tijdens het inspelen als tijdens de wedstrijden (in hun Avior-shirts) echt kon "shinen".

En shinen deden ze....in de 1e wedstrijd tegen Sodosa-Desto uit Assen wisten de zes mannen en één dame
een knap gelijkspel uit het vuur te slepen ( 17-25 en 25-23)

Om 13.00h maakten onze kanjers het Sliedrecht Sport bijzonder moeilijk; helaas moesten ze uiteindelijk
met 2-0 buigen ( 20-25 en 16-25)

De laatste wedstrijd tegen Zovoc uit Zoetermeer leverde wederom een gelijkspel op ( 25-15 en 22-25).

5e van Nederland dus.....HIEPERDEPIEP HOERA !
Nogmaals....van harte !

Een woord van dank nog aan alle ouders en supporters, die er samen met onze helden een geweldige dag van maakten.
Avior is op een waardige manier uitgedragen !

Bestuur Avior