CMV'ers: Kom allen naar de CMV-dag op 1 juli

13-06-2017

Op 1 juli organiseren we een spetterende CMV-dag om met alle CMV-ers gezamenlijk het seizoen af te sluiten. Deze dag is dit seizoen in plaats van het kamp wat voorgaande jaren georganiseerd werd.

De hele sporthal in Schalkhaar zal omgetoverd worden in een echt speelparadijs. We hopen dan ook dat jullie deze dag vrij willen houden, zodat we het seizoen gezellig met elkaar kunnen afsluiten. Heb jij in seizoen 2016-2017 bij de CMV getraind en gespeeld dan is deze dag speciaal voor jullie! Tevens is op zaterdag 1 juli het Avior buitentoernooi. Ook voor de enthousiaste ouders en broers en zussen is op die dag, rondom de sporthal, dus meer dan genoeg te beleven.

Het is een dag waar de CMV-kids zich kunnen uitleven in de stormbaan of kunnen laten zien hoe sterk ze zijn bij het sumoworstelen. De dag begint om 11:00 uur en zal eindigen om 16:00 uur. Je hoeft je niet op te geven, want je mag vrij spelen. Voor de kinderen is er gratis ranja en ze krijgen van ons nog een lekker patatje te eten.

De vereniging Avior is niet verantwoordelijk voor het binnen spelen bij de CMV-dag, de verantwoordelijkheid blijft bij u als ouder.

Wij zoeken nog vrijwilligers die willen helpen deze dag goed te laten verlopen. Ben jij een enthousiaste ouder? Geef je op via het emailadres: jeugdactiviteitencommissie@vv-avior.nl.

Wij hopen jullie allemaal te zien.

Groeten de jeugdactiviteitencommissie.