Home » Nieuws
Competitieverloop Senioren

Competitieverloop Senioren

17-04-2016

Heren Prestatielijn.

In de prestatielijn heren zijn zowel H1 als H6 nog in een degradatiestrijd verwikkeld. De uiteindelijke beslissing zal naar alle waarschijnlijkheid pas op de laatste competitie speeldag vallen.  

H1 heeft  dit seizoen met personele problemen gekampt wat zijn weerslag op de resultaten heeft gehad. 

H6 maakt de laatste weken een uitstekende indruk en met wat versterking zijn behoorlijk wat punten gehaald. Of dit genoeg zal zijn wordt nog zeer spannend. (NB-redactie: na afloop van de competitieronde van 16 april zal Heren 6 11e blijven en daarmee degraderen naar de derde klasse). 

Heren Wedstrijdlijn 

We hebben in dit volleybal seizoen denk ik allemaal lekker gespeeld. Een aantal heren teams kwamen zonder trainer te zitten, alle respect voor de wijze dat jullie dat hebben opgepakt. Er volg een verrassing die persoonlijk overhandigd wordt! 

Heren 5 werd dit jaar al erg vroeg kampioen en daar lieten ze velen van meegenieten. Jullie krijgen nog een mooi aandenken van de Nevobo. 

Op de valreep heeft de directe concurrent van heren 2 met 4-0 verloren en kunnen de mannen ook een gooi maken naar het kampioenschap ( spannend). Heren 4 maakt ook nog een kans op promoveren, ze staan op de derde plaats maar alle drie dicht op elkaar …. kom op heren!!! 

De andere teams zijn veilig op een team na. Iedereen nog succes met de laatste wedstrijden een prettige vakantie. 

Dames Wedstrijdlijn 

Het seizoen zit er bijna op… Met ook in de dameswedstrijdlijn een seizoen van lol, fanatisme en blessures, kortom een seizoen zoals altijd! Toch hebben deze teams zich 100% gegeven, met ook duidelijke resultaten zo voor het einde.  

Als eerste ons geweldige dames 3, die met nog 2 wedstrijden te gaan kampioen is geworden, nogmaals gefeliciteerd! 

Naast dames 3 kan ook dames 7 nog altijd kampioen worden, wat op de allerlaatste dag definitief kan zijn.  

In sommige poules zijn er dan nog PD wedstrijden te spelen op 30 april, waar ons dames 6 hard voor knokt samen met dames 8, die in dezelfde poule zit (onderlinge strijd dus!), maar met nog 2 andere teams op de hielen om die begeerde 2de plek! Ze voldoen in ieder geval alle drie nog aan de verwachtingen die de vereniging gesteld heeft… En dat terwijl dames 8 geen makkelijk seizoen heeft na het verlies van een teamgenoot, coach, maar vooral vriendin. 

Dames 5, die bij dames 7 in de poule zit gaat voor behoudt van de 3de klasse, wat natuurlijk een goede prestatie is in deze toch wel erg pittige poule waar elk team er goed voor gaat… Dames 9 zal na een seizoen volleyballen netjes in de middenmoot eindigen, klasse dames! Niet altijd makkelijk met een paar nieuwe speelsters en het toch met z’n allen moeten doen.  

Als laatste hebben we dames 10, een groep jonge meiden die het eerste seizoen bij de senioren hebben overleefd. Alle begin is wennen en de enige weg is omhoog. Het doel is in ieder geval gehaald voor eigenlijk alle teams tot nu toe, maar het is wachten op het aller, allerlaatste moment… © Volleybalvereniging Avior