Eindtoernooi zaterdagtraining  CMV groot succes,

Eindtoernooi zaterdagtraining CMV groot succes,

11-04-2016

Afgelopen zaterdag was weer de laatste zaterdagtraining. Net als voorgaande jaren werd een eindtoernooi gespeeld met 2x2 en 1x1 wedstrijdjes.

Na een goede warming-up werden de kinderen ingedeeld in de verschillende poules. Voor elke winnaar in de poule was een medaille te winnen. Om deze wedstrijdjes goed te laten verlopen hebben veel coaches, trainers, ouders en jeugdleden geholpen met tellen. Had je geen wedstrijd, waren er een 3-tal testjes welke je moest gaan doen. Een korte schuttle-run, smashes met een snelheidsmeter en springen voor het blokken m.b.v. een hoogtemeter.

Na 1,5 uur intensief wedstrijdjes spelen waren er in de vier poules ineens 5 winnaars! Bij Deborah waren er drie winnaars, Stijn en Lemoni gedeeld eerste!
Emma  was eerste geworden in de andere poule van niv. 4.
Bij John (niv. 5-6) waren het er twee. Mats was in zijn poule eerste! Babette mocht zich ook winnaar van haar poule noemen.

Gefeliciteerd allemaal!

Iedereen bedankt voor de inzet, hulp en enthousiasme!!

O ja......Binnenkort staat er weer een fotoalbum op deze site en daar komen ook nog foto's van deze dag in te staan.