Home » Nieuws
Halve finale Meisjes B

Halve finale Meisjes B

15-02-2016

Voor dat we naar de halve finales konden, moest er van alles worden geregeld. Hoeveel trainingen nog en wanneer en waar, gelukkig hebben Jolanda en Bart dit prima opgepakt. Vervoer, goodiebags enz.… waren weer geregeld door manager Ingeborg.

Dan is het zaterdagochtend 13 februari 2016.

Half 8 staat de bus te wachten om de meiden en de supporters naar Ootmarsum te brengen, mede mogelijk gemaakt door het bestuur van DeVolCo ’88 en ouders. Bus was afgeladen vol, na een uurtje rijden waren we in Ootmarsum in sporthal de Schalm. De poule indeling was al eerder bekend en we wisten dat dit niet makkelijk zou worden, maar we hadden hoop. De goodiebags voor speelsters en begeleiding werd uitgedeeld en er waren kleine presentjes voor de tegenstander en scheidrechters, firma Eijsink bedankt hiervoor. Alles is met smaak opgegeten en gedronken.

Om 9.45 uur begon de eerste wedstrijd tegen set up ‘65, er is gestreden maar helaas kon dit niet omgezet worden naar winst, verloren met 2-0.

12 uur tweede wedstrijd tegen Emmen, er waren kansen, maar deze werden niet benut, verloren met 2-0.

14 uur derde wedstrijd tegen Vonk Coevorden, wilde we nog een klein kansje hebben moest er worden gewonnen, er werd goed gespeeld, opslag ging erg goed, ja 2-0 gewonnen.

16 uur laatste poule wedstrijd tegen Impala, kruisfinales zaten er niet meer in dus dan maar voor de eer en alle supporters die er waren. En we hebben de eer hoog gehouden van DeVolCo ’88 want deze spannende wedstrijd werd gewonnen.

Ondanks dat de meiden niet door zijn, zijn we enorm trots!

Na een verfrissende douche, stond de bus om half 7 weer klaar om ons weer naar huis te brengen. In de bus stonden pakjes drinken en een doos vol lekkers klaar, hier had plus Hoffman voor gezorgd.

Bij aankomst in de Scheg konden we met z’n allen een speciaal menu eten en konden we gezellig met z’n allen afsluiten. Medewerkers van de Scheg en de Scheg bedankt voor jullie gastvrijheid.

De speelsters: Desi, Kim H, Kim B, Carlijn, Femke, Veerle, Melissa, Marlon, Lynn, Chaine, Heleen en Lisan.                                                                                                                                                                                         

De laatsten die bedankt kunnen worden zijn de trainers/coaches Deborah en Inge, bedankt voor jullie betrokkenheid en inzet met deze groep meiden.

 

 © Volleybalvereniging Avior