16 sept: Start GCA & Openingszaterdag!

29-08-2017

16 september belooft een actieve zaterdag te worden; er staan namelijk maar liefst twee evenementen op de agenda!

Grote Club Actie

Jeugdleden van Avior starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag bellen zij bij zoveel mogelijk mensen aan om loten te verkopen. Lotenkopers betalen voor één lot € 3,-. Maar liefst 80% van de lotenverkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas van de vereniging.  We hopen weer op een grote opbrengst! Loten kunnen online (via een rond 16 september toegestuurde mail) of aan de deur met een  eenmalige machtiging gekocht worden. Mensen die de loten kopen, maken kans op mooie prijzen.

Namens de JAC, Deborah Behr, Ingrid Mentink, Marga Roelofs

Openingszaterdag

Meer informatie volgt, maar zet de datum alvast in je agenda; samen gaan we weer gezellig het seizoen openen in De Scheg & Sporthal Schalkhaar! De jeugd en senioren TC zijn bezig met de voorbereidingen voor overdag, 's avonds is er een gezellige borrelavond in Schalkhaar!