Geslaagde kaderwervingsactie!

27-03-2018

Het zal niemand ontgaan zijn dat Avior op 10 en 17 maart een kaderwervingsactie heeft gehouden.
Ouders en spelers werden aangesproken door enthousiaste en betrokken leden van het kaderwervingsteam…….er was geen ontsnappen aan.

Het resultaat van deze actie was er één om trots op te zijn ( 76 potentiele nieuwe vrijwilligers)

Deze nieuwe vrijwilligers hebben gisteren allemaal een bevestigingsmail ontvangen, waarin wij hen op voorhand bedanken voor het feit dat zij zich ook willen inzetten voor ons Avior.

Tevens hebben wij hen aangegeven dat Avior op korte termijn contact met hen opneemt om de taken verder te bespreken, welke begeleiding zij daarbij krijgen, de momenten waarop inzet mogelijk is en voor het geven van antwoorden.

Want…… werven is één, maar het vervolg is twee.

Mocht jij deze actie gemist hebben en toch ook graag jouw steentje willen bijdragen binnen onze club………dat kan alsnog.
Neem daarvoor contact op met : secretaris@vv-avior.nl

Een woord van dank aan alle medewerkers van het kaderwervingsteam en een warm welkom aan alle nieuwe vrijwilligers.

Bestuur Avior.