Twee maal brons voor Hans Spanjers

14-07-2020

Hans Spanjers heeft woensdagavond 8 juli jl. tijdens de ALV van Avior een tweetal onderscheidingen mogen ontvangen.

Allereerst ontving Hans uit handen van burgemeester Ron König de Bronzen Legpenning van de Gemeente Deventer.
Daarna kwam Peter van Tarel van de NeVoBo ten tonele om de Bronzen NeVoBo-speld aan Hans uit te reiken.

Als club zijn wij natuurlijk enorm blij dat zowel de Gemeente Deventer als de NeVoBo op deze wijze een bijzonder lid wil bedanken voor zijn bijzondere en langdurige inzet voor de Deventer Volleybalsport.

Vanaf 1977 heeft volleybal minnend Deventer op de één of andere wijze met Hans te maken gekregen. Eerst nog als speler met daarnaast een aantal verenigingstaken; daarna als vrijwilliger.

Hans was o.a.

• Bestuurslid
  • Voorzitter Technische Commissie
  • Speler in 1e mannenteam
  • Trainer
  • Coach
  • Mede oprichter van Bedrijventoernooi
  • Oprichter Straten Volleybaltoernooi
  • Oprichter van de DOG ( DeVolCo Ondernemers Genootschap)
  • Fondsenwerver

Dit is slechts een greep uit zijn langdurige bezigheden voor onze mooie volleybalsport.

Avior is trots zijn op zo’n gedreven vrijwilliger en wij zijn dan ook heel blij dat de Gemeente Deventer én de NeVoBo deze trots hebben willen omzetten in bovenvermelde onderscheidingen.

Hans….nogmaals……DANK !