Home » Nieuws
Overname horeca sporthal Keizerslanden

Overname horeca sporthal Keizerslanden

07-12-2015

Onderstaande mededeling ontvingen wij van Sportbedrijf Deventer BV.

Wij delen dit graag met jullie.

=========================================================================================

De horeca in sporthal Keizerslanden wordt sinds lange tijd met veel plezier geëxploiteerd door Harrie en Wil de Bruin. Familie de Bruin heeft begin 2015 aangegeven dat zij vanwege gezondheidsredenen per 1/1/2016 gaan stoppen met de exploitatie van de horeca in Sporthal Keizerslanden. Dit is na een persoonlijk gesprek tussen de familie en Sportbedrijf Deventer bevestigd.

Sportbedrijf Deventer heeft besloten om de horeca-exploitatie vanaf 1/1/2016 in eigen beheer voort te zetten, en gaat deze uitdaging graag aan om nieuwe kansen aan te boren. Tevens worden er enkele vernieuwingen aangebracht m.b.t. inventaris, en uniformiteit aan te brengen met overige Sportbedrijf Deventer locaties, waaronder (sporthal) De Scheg, en het Borgelerbad

Tevens willen wij u informeren dat wij vanaf 27 december tot en met 4 januari werkzaamheden zullen uitvoeren m.b.t. herinrichting en onderhoud van de horeca ruimte. De horeca zal wel geopend zijn, maar er kan sprake zijn van enig overlast en/of beperking in assortiment.

Wil en Harrie kijken er naar uit om van hun vrije tijd te gaan genieten. Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om hen alvast te bedanken en hiermee uiting te geven aan onze prettige samenwerking. Uiteraard zullen wij de Familie De Bruin nog persoonlijk bedanken op een later moment.

Vanaf 4 januari staan onze medewerkers voor u klaar en verwelkomen wij u heel graag in onze vernieuwde horeca, klaar voor een nieuwe start in 2016!

Met vriendelijke groeten,

Sportbedrijf Deventer© Volleybalvereniging Avior