Commissie stelt zich voor: de jeugd technische commissie!

06-09-2017

Met gepaste trots stel ik jullie voor aan de Jeugd Technische Commissie (JTC) van Avior. We zijn komend seizoen (na een seizoen van aftasten en herinrichten) op volle sterkte! Met 10 man sterk (eigenlijk voornamelijk vrouwen ;-) ) gaan we weer proberen om de jeugd zo goed mogelijk te faciliteren in het uitvoeren van hun en ook onze hobby. Natuurlijk doen wij dit niet alleen en staat er nog een heel leger aan vrijwilligers voor de kinderen klaar. Met vragen, suggesties en/-of verbeterpunten kunnen jullie altijd bij één van onze commissieleden terecht (of via jeugd@vv-avior.nl). Wij hebben er zin in en hopen op een leuk en succesvol volleybaljaar!

Jeugd technische Commissie 2017-2018 bestaat uit:

• Jeugdvoorzitter: Roy Wichink Kruit
  • Secretariaat CMV-jeugd: Ingrid Roeterd
  • Hoofd coördinator CMV-jeugd: Tieneke Derickx
    • Coördinator CMV Deventer: Elly Ogink en Deborah Behr
    • Coördinator CMV Schalkhaar: Marrit Klomps
  • Secretariaat ABC-jeugd: Nathalie Fransen
  • Hoofd coördinator ABC-jeugd jongens: Marrit Klomps
  • Hoofd coördinator ABC-jeugd meisjes: Roy Meyer
    • Coördinator A-jeugd meisjes: Roy Meyer
    • Coördinator B-jeugd meisjes: Simone van Gortel
    • Coördinator C-jeudg meisjes: Marrit Klomps

Op de foto, van links naar rechts: Mireille Vreenegoor, Roy Meyer, Simone van Gortel, Ingrid Roeterd, Tieneke Derickx, Marrit Klomps, Roy Wichink Kruit, Nathalie Fransen, Deborah Behr, Elly Ogink.