Verslag laatste jeugdkamp DeVolCo'88

02-09-2016

Beste leden,

Op 24, 25 en 26 juni jl. hebben we met de jeugdleden van DeVolCo'88 een fantastisch kamp gehad met als thema Oud en Nieuw!

'Oud' omdat we als laatste keer onder de noemer DeVolCo'88 waren en 'nieuw' omdat we een nieuwe vereniging zijn geworden onder de noemer Avior.

Op 25 juni hebben we daarom symbolisch afscheid genomen van DeVolCo'88 en Avior welkom geheten met het oplaten van ballonnen!  Dit was een groot succes.
We hebben 9 kaartjes terug gekregen van de 80 ballonnen die opgelaten zijn.
Ze zijn allemaal niet verder gekomen dan Zwolle en omgeving, dus er was weinig wind die dag 😉

Omdat er dus niet echt een winnaar is van deze 9 kaartjes, krijgen alle winnaars een prijs namens de jeugdactiviteitencommissie.
De prijsjes zullen we uitdelen op zaterdag 10 september tijdens het openingstoernooi. Mocht je daar niet bij aanwezig zijn, dan krijg je je prijs tijdens een training van ons uitgereikt.

De kaartjes die teruggekomen zijn:

1. Luca Hendriks  (16 jaar)
2. Alec vd. Boomen (12 jaar)
3. Liz Barelds (9 jaar)
4. Carlijn Mentink (15 jaar)
5. Jikke Udo (12 jaar)
6. Younique Gerritsen (8 jaar)
7. Alicia Bak (13 jaar)
8. Marleen Schut (14 jaar)
9. Janine Darwinkel (8 jaar)

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Groetjes,
de jeugdactiviteitencommissie