Spek onze kas, samen met Jumbo Hans Kok

27-02-2017

Spaar zoveel mogelijk punten bij Jumbo!

Hoe meer punten, hoe hoger het geldbedrag voor onze volleybalvereniging!

Hoe werkt deze actie?
Van woensdag 8 februari tot en met dinsdag 18 april krijg je bij elke € 10,- aan boodschappen bij Jumbo Hans Kok, Colmschate, Flora 2 een waardebon met daarop een uniek streepjescode.
Deze bon is 1 punt waard en is éénmalig te doneren aan een vereniging of school naar keuze……in jouw geval dus  AVIOR!
Hiervoor is een scanzuil geplaatst in de winkel waar je via het touchscreen dit punt direct kunt doneren aan onze club.

Jumbo Hans Kok stelt voor deze actie een bedrag van € 5.000,- beschikbaar. Aan het eind van de actie wordt dit bedrag naar verhouding verdeeld over alle gedoneerde waardepunten en uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen en scholen.

Wil je dat Avior een zo groot mogelijke financiële bijdrage ontvangt?
Roep dan zoveel mogelijk mensen op om hun boodschappen bij Jumbo Hans Kok in Colmschate te doen en te sparen voor Avior!