Devolco'88 N3.3 maakt favorietenrol waar

15-12-2015

Afgelopen zaterdag wisten de toppers van N3.3 het kampioenschap naar zich toe te trekken.
Onze felicitaties gaan uit naar de spelers en begeleiders.

Hieronder het verslag.

=====================================================================

Devolco’88 N3.3 maakt favorietenrol waar op spannende laatste wedstrijddag.

Schalkaar 12-12-2015,

Vandaag was alweer de laatste wedstrijddag van de 1e helft van de Nevobo competitie 2015-2016. Devolco’88 N3.3 begon deze dag als favoriet (zelfs de medailles lagen al klaar) voor het kampioenschap met een kleine voorsprong van 3 punten op de nummer 2 (Devolco’88 N3.1). Dat het nog geen gelopen race was bleek wel uit het feit dat er maar liefst 4 van de 5 teams nog aansprak konden maken op de felbegeerde titel.

Hevo begon de dag uiterst sterk met een 2-0 overwinning op SVS maar moest daarna in actie komen tegen Devolco’88 N3.1, de eerste set werd overtuigend gewonnen door een sterk Devolco met 4-2. Dat Hevo zich niet zo maar uit het veld liet slaan bleek wel uit de tweede set welke door Hevo gewonnen werd met 3-2.

De volgende wedstrijd was een onderonsje tussen Devolco’88 N3.3 en 3.1 maar wel eentje tussen de nummer 1 en 2 op de ranglijst. Voor N3.1 was er maar 1 missie: winnen !

Devolco’88 N3.1 begon uiterst sterk aan de eerste set en liet duidelijk zien dat men het kampioenschap niet zomaar op zou geven, N3.3 daarentegen begon erg nerveus aan de eerste set en kwam eigenlijk geen moment in de wedstrijd. Het resultaat was een verdiende eerste set (3:2). De achterstand t.o.v. de nummer 1 was hiermee verkleind tot slechts 1 punt. De tweede set was eigenlijk een kopie van de eerste set, een goed spelend N3.1 tegen een N3.3 welke duidelijk op zoek was naar de juiste vorm. Ook de tweede set werd hierdoor overtuigend met 4:2 gewonnen door N3.1.

De missie voor de laatste wedstrijd van  Devolco’88 N3.3 was duidelijk, beide sets moesten gewonnen worden om vandaag kampioen te worden.

Deze laatste wedstrijd was Heeten Sportief de tegenstander.

Devolco begon sterk aan de eerste set en speelde hierdoor alle zenuwen van zich af, na een voorsprong van 3:0 kwam Heeten Sportief nog terug tot 3:1 maar de winst van de eerste set werd niet meer uit handen gegeven.

Devolco geloofde er weer in en begon weer te spelen zoals we van ze gewend waren. De eerste punt werd binnen gehaald en de voorsprong werd niet meer uit handen gegeven, uiteindelijk werd de tweede set gewonnen met 4:1 !

Tido, Stijn, Elwyn, Milan en Jochem van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap !!!!