Mini's N5.4 is ook kampioen

14-12-2015

Afgelopen zaterdag wisten de toppers van N5.4 het kampioenschap naar zich toe te trekken.
Onze felicitaties gaan uit naar de spelers en begeleiders.

Hieronder het interview met Mats Wiegers

==============================================================================

N5.4 is kampioen geworden in Bathmen afgelopen zaterdag!

Hoe voelt dat nou, kampioen zijn? Ik ben het al wel een keer geweest maar nu is het toch extra fijn om weer een medaille te krijgen.

Vertel eens wat over je team en wat ze goed kunnen. Ik vind het echt een superleuk team om in te zitten. Roos kan heel goed stiekeme toetsballen over het net geven, Jort kan al echt goed smashen met zijn eigen sprong, Bas is heel goed in opslaan, Maddy gaat altijd voor elke bal en ik vind alles leuk van het volleybal, zelfs de bal halen als die het veld is uitgestuiterd.

Hoe ging het in de wedstrijden? Heel goed ook al waren we het niet altijd eens met elkaar. Drie keer spelen ging iedere keer beter en daardoor hebben we ook veel extra punten kunnen maken.

Hebben jullie er nog een feestje van gemaakt? We hebben eerst nog het team van mijn zusje aangemoedigd van N3.2 want die konden ook kampioen worden, in dezelfde hal. Ons gejuich heeft geholpen want ook zij zijn kampioen geworden!!!
In de sporthal hebben we het kampioenschap al een beetje gevierd en ik denk dat er nog wel een echt feestje gaat komen!