Home » Nieuws
Kledingcommissie is 12 november in de Sporthal Schalkhaar!

Kledingcommissie is 12 november in de Sporthal Schalkhaar!

01-11-2016

Volgende week zaterdag, 12 november, is de kledingcommissie aanwezig in Sporthal Schalkhaar van 11.00 - 18.00 uur (Let op: datum is gewijzigd!). In de ochtend (11 - 13 uur) hebben we een goede bezetting, maar we zijn nog op zoek naar mensen die tussen 13.00 - 17.30 uur willen helpen. Wil jij helpen? Laat het dan weten via kledingcommissie@vv-avior.nl

Hoodies & pakken passen + bestellen!

Het is mogelijk om op zaterdag hoodies & trainingspakken te passen en deze te bestellen. Daarnaast hebben we tassen (zoals de teamtas), die je kunt bestellen. 

  • Een hoodie is maximaal 29 euro. 
  • Een presentatiepak is maximaal 50 euro. Het is mogelijk om delen lost te bestellen: een los jack is maximaal 30 euro, een broek is maximaal 23 euro. 
  • Een tas is maximaal 24 euro. 

Kleding terug brengen/omwisselen

We verzoeken jullie om shirts die nu in de teamtassen zitten en die niet gebruikt worden, in te leveren. Per tas houden we rekening met 1 à 2 reserveshirts. Als shirts niet worden ingeleverd (maar er bijvoorbeeld wel nieuwe shirts worden opgehaald), kunnen we er niet voor zorgen dat we als vereniging optimaal gebruik maken van de kleding. 

Teamtassen & Coach/trainer polo's

Per team is er een Avior kledingtas. Lever je oude tas in en krijg er een échte Avior tas voor terug! Er zijn polo's besteld voor trainers/coaches. Ook deze kunnen opgehaald worden op zaterdag. 

SVS en DeVolCo kleding kopen 

Het is mogelijk om SVS en DeVolCo kleding te kopen, de opbrengsten gaan naar de jeugdactiviteiten. Shirts en broekjes kosten €2.50. Graag contant meenemen. Op = op, weg = weg; dus wees er vroeg bij voor een specifiek shirt en/of de juiste maat! 

De kleding die niet verkocht wordt, wordt gedoneerd. Daarnaast zorgen we er voor dat er een aantal SVS en DeVolCo shirts in het archief terecht komen, en dat shirts opgehangen worden in de kantine! 

Herenbroekjes

Alle herenbroekjes zijn inmiddels binnen, deze kunnen opgehaald worden.

Damesbroekjes én inspeelshirts

De damesbroekjes en inspeelshirts (en voor een aantal teams de tassen) zijn besteld en worden met 4 weken verwacht in Nederland. We houden jullie hierover op de hoogte. © Volleybalvereniging Avior