Devolco N2.1 kampioen

24-04-2016

Vol spanning vertrok ons team richting Raalte, het eerste jaar dat dit team competitie speelt en dan al kans om kampioen te worden.
Je begrijpt dat er aardig wat zenuwen door de buikjes gierden. Er moesten nog twee wedstrijden gespeeld worden en als beide werden gewonnen of hooguit 1 set gelijk spel dan konden we kampioen worden.
De eerste wedstrijd ging goed beide sets werden geworden. Dus het hing echt van de laatste wedstrijd af tegen het team wat ook kampioen kon worden. Het werd een zinderende finale. N2-1 kwam 1-0 achter maar wisten het redelijk snel weer 1-1 te maken. Beide teams waren echt aan elkaar gewaagd en een punt maken was daardoor echt moeilijk. Maar we moesten wel minimaal 1 set winnen in deze laatste wedstrijd.

Nog 10 seconden op de klok, de meiden gooien naar de tegenpartij, er staat nog 1 man in het veld en die vangt de bal niet! Terwijl de zoemer gaat hebben wij dus op de valreep er nog 2-1 van kunnen maken! Hoera! De eerste set is binnen.
Het kampioenschap komt in zicht maar dat is juist weer niet goed voor de concentratie. We komen vrij snel 1-0 achter. Halverwege de tweede set maken we er gelukkig 1-1 van. deze set winnen zou wel echt fijn zijn maar het lukt niet om nog een punt te maken.
Nog 10 seconden op de klok. De meiden beginnen al te tellen. Wij hebben er nog 2 in het veld, de tegenpartij nog maar 1. En die gooit uit! We hebben wederom op de laatste seconde als de zoemer gaat nog een punt, eindstand dus weer 2-1.

DeVolco N2-1 is kampioen!!!!

Met dank aan Vesta Kauffmann voor het verslag.